Stäng

Resultat av användarundersökningen

Stort tack till er som svarade på frågorna i enkäten!

Vi har gått igenom de totalt över 300 inskickade svaren på undersökningen, som nu blir värdefullt underlag när vi vidareutvecklar webbplatsen.

Några insikter från undersökningen:

  • Över 90 procent av er som svarat tycker att ni alltid eller oftast hittar det ni söker på Viss. Tack för att ni också uppmärksammat oss på det som inte fungerar, det vägleder oss i det kontinuerliga arbetet med att finslipa sökfunktionen.
  • Ungefär en tredjedel svarade att ni alltid, ofta eller ibland läser nyheterna på startsidan. Två tredjedelar läser sällan eller aldrig nyheterna.
  • Eftersom få besökare kommer in via startsidan och därför inte känner till Viss nyheter, kommer vi under våren/försommaren lansera ett nyhetsbrev. Du väljer själv om du vill prenumerera på nyhetsbrevet och du kan lätt avsluta prenumerationen.
  • Och till sist: Du som inte vill svara på en undersökning eller annan fråga/erbjudande – kom ihåg att du alltid kan stänga fönstret som öppnas (pop up:en) genom att klicka på krysset högst upp till höger.

Senaste nyheter

Sidfot

Viss är ett medicinskt och administrativt kunskapsstöd som riktar sig till sjukvårdspersonal i primärvården i Region Stockholm.

Webbplatsens syfte är att bidra till en god och jämlik vård och erbjuda bästa möjliga kunskap i patientmötet.